tirsdag 26. februar 2013

Servert

Vi må vel bare spise hva vi får servert, vi også; som knapt lager brødskiva sjøl? Som regel er det ufarlig og smaker godt. Om man lar øynene bestemme opplevelsen.

Da er det bra at statlige tilsyn gjør jobben sin slik at vi kan være trygge på at det vi kjøper av mat ikke er helseskadelig. Kanskje burde de vært enda mer nidkjær i jobben sin?

Hestekjøtt skal visst være en delikatesse, om man kjenner hesten…!

3 kommentarer:

  1. Standard-spørsmål når barn begynner i barnehage; hva er barnet allergisk mot. Hva har skjedd med kostholdet vårt, når annethvert menneske sliter med livstruende allergier.Vi må spise for å leve, men kan samtidig risikere å spise oss til døde. Er jeg uheldig å inntar mat med spor av nøtter, stirrer jeg døden i hvit-øyet. Eksisterte jo nesten ikke mat-allergier på 50 og 60-tallet??? hva har skjedd, hvorfor? Mat VAR mat, nå kreves kunnskaå på høyt nivå ved innkjøp av dagligvarer. Dyrket i Norge, Svane-merket, Nøkkelhull, økologisk, kortreist, langreist, gyngehest-kjøtt...mama mia...

    SvarSlett
  2. Denne kunstnerens unike nisje/varemerke/brand; ser høyballen,(deretter løper fantasien løpsk) forfølger den gjennom kua/sauens mage, tar en liten avstikker til mattilsynet. Lar øynene bestemme om høyballen etter sin reise smaker godt. Henviser så til nært bekjentskap; kjenne hesten godt.Hvilket jeg tolker dithen...hjemmeavlet, fra A til Å, er trygg mat....en vet da ihvertfall hva en spiser

    SvarSlett
  3. Hei,
    Jeg har egentlig ikke mye å tilføye, eller kommentere her. Du har jo tatt poenget mitt, og vel så det ;-)
    Ha en fin helg!
    Mvh Hans K

    SvarSlett