mandag 5. mars 2012

Til sommeren


I morgen tidlig er det tur til tannlegen i Sandnessjøen igjen. Er blitt vant til det nå og turene er greie å ta med egen bil og god tid til å se seg rundt om i området. Og besøke butikkene for å se etter varer jeg ikke finner i Brønnøysund. Kanskje helst i byggevareforretningene på jakt etter glupe ting til hytta innen feltet vann og avløpsordninger. En annen sak er at det stort sett er lettere å finne og bestille disse varene via internettet fra sofakroken en kveldstund. Men noe skal jeg jo korte ventetiden med, da.
Er litt fascinert av ”De syv søstre” og tenker på at da jeg bodde i Sandnessjøen i to år først på 60-tallet, var fjelltrimbølgen ikke oppfunnet og en smule vandring i utmarka og på fjelltoppene skjedde mest i forbindelse med fisketurer og for å sole seg; på fjellet helst i påska. Av de syv toppene besøkte jeg bare Stortinden. Kanskje frister de nå til en tur opp, til sommeren kanskje…?
Vi ser Søvik og fra høyre litt av Stortinden, Kvasstinden og en av Tvillingan. Skjerdingen, Grytfoten og Botnkrona ble ikke med i bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar