onsdag 12. november 2014

Toppmøte



trur e digga sjura
a fuglan utpå greina
og glømme heile kråka
ho bi e bærre klein a
-
sånn e væra mi
enkel sympati

9 kommentarer:

  1. Moroklompen, :-) velger å tolke utsagnet dithen som at du angrer du ikke stemte v v v(alget) nemlig på sjura. Men jeg har tatt feil før, såvidt d e.
    Ifg, Trygve Guldbrandsen kainn da blæs både hardt å ont på tåppan vilket kan medføre høuværsk og ainnet bekymmer. Men når d e sagt, nåkken må jo til enhver tid stekk høue fram å ta risken på å få da høgd a. Da e no gamalt og lyt so væra, når en møst æra, da e da sekrats å væll skjæra. Hilsen nasse

    SvarSlett
  2. Oi, her må jeg nok navigere kløktig om jeg ikke skal røpe meg mer enn dere tolker gjennom blogginnlegg og bilder; dvs holde tett og ikke falle for fristelsen og poste lange presiseringer he he..
    Og sjura -e no en likanes fugl..

    SvarSlett
  3. Du bør muligens overveie å investere i nytt navigeringsutstyr. Tidligere bloggfoto av nikkende, vaklende markblomster (nevner ikke farge) samt seilbåt på bøljan blå med kurs hardt ?-bord ble i samråd med sjura finalenegl i kista? Med vår unike kystlinje er det fort gjort å navigere feil, men heldigvis ikke fatalt med redningsskjøyte og annet diverse utstyr til å hanke oss inn....ved neste anledning! Ellers, du imponerer stort (mye-og-ofte) med tekst og bilde. Til sammenligning; når jeg ser ett tre med ei skjære og ei kråke, da ser jeg ett tre med ei skjære og ei kråke.

    SvarSlett
  4. På seilturen i sommer fra Oslo til Brs hadde vi opptil flere typer elektroniske navigasjonshjelpemidler. Likevel var papirkartene gode å ty til for oversikt og detaljer. Og litt trygghet; med det vi var vant til...
    Så ble jeg nå engang skrudd slik sammen at assosiasjonene står i kø når jeg får øye på noe. Det må jeg nok bare leve med ;-) på oppløpssida også.

    SvarSlett
  5. Ja, Turen Oslo-BRS ble jo lengre enn forventet, var redd du hadde seilt på grunn...ved Kristiansund, eller fallt overbord ved Sandefjord....Forsøk på å "prate deg bort" fra temaet Toppmøte, eller skjønte du ikke henvisningen til "neste anledning"?: Da bør du vurdere å bruke draft/papirkart ved neste anledning, nei, mente selvfølgelig valg, hi, hi....stortingsvalg

    SvarSlett
  6. Ex-politikeren i meg gikk vel på autopilot og svaret; ja når en politiker ikke vil/kan svare på noe, svarer han gjerne med noe annet i håp om at spørreren gir seg eller ikke oppdager det...? ;-) Bekvemt, og så holder man maska?
    Ha en fin fredagskveld.

    SvarSlett
  7. Så e d kunsten å vite når en skal gi seg.....markblomstene het Blåklokker, nevner fortsatt ikke farve, seilbåten din hadde kurs hardt styrbord, vilket du var storfornøyd med. Både farge og kurs. Når du NÅ ønsker å glemme kråka, konkluderer jeg du angrer på valget du tok!

    SvarSlett
  8. Ja, du er inne på noe der ;-). Mot vinden må du alltid krysse med en seilbåt, om du vil framover. Hvor lange kryssleggene er, bestemmes innaskjærs ofte av geografien og vindens retning og stabilitet. Og da er seilføring og trim ikke nevnt. Heller ikke at for en seiler, er selve seilasen målet...
    Blåklokkene finner vi vel helst i strandsonen, nikkende i sol og sommerbris der de krydrer alle sommerens opplevelser.

    SvarSlett
  9. Både sjur og kråke samt seilføring e jo morsom sammenligning med politikk. Ved lange krysslegg antar jeg d blir sånn "litt-av-hvert" ved valgets oppgjør. Fanger inn litt (stemmer/vind) fra styr-og-babord. Heldige vi er som ikke har spinnaker-valg i Norge. PS. Hva er TRIM i forhold til å seile??? Har hørt uttrykket "trimme båten", men vet ikke hva d e; rigge skuta i forhold til bølgehøyde/vind samfunnet forøvrig? Skog og fjell er mitt element, har liten og ingen kunnskap om båt...seil...e....sin egen sjø, men mele sin egen kake gjør jo enhver seiler i kampen om vinden....servere fetes flesk.

    SvarSlett