torsdag 31. januar 2013

Don't Worry



Vet ikke helt hva jeg skal si i dag. Nå som jeg har blogget 650 innlegg med tilsvarende antall bilder til å illustrere tekstene. Om jeg er taletrengt eller bare har lyst til å vise noen av bildene jeg tar, ja det er jeg ikke så sikker på nå. Kanskje er det noen der ute i den digitale hverdagen som finner glede i det jeg poster?

”Be happy” får være et stikkord. Og det å dele med andre, ha noe å gi...

4 kommentarer:

  1. ÅÅÅ,Hans,jeg har stor glede av både blidene og teksten,så bare fortsett! Må vel tilstå at jeg har meg mang en god latter :-))
    Ha en fin dag!
    G.K.

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for den fine tilbakemeldingen. Så er de ikke helt bortkastet disse morgentimene med datamaskinen på fanget, og katta sovende ved siden av meg i sofaen.
    Ha en fin dag!
    Mvh Hans K

    SvarSlett
  3. Jeg elsker bloggen din, men var jo tilfeldig jeg ble kjent med at du blogger... tror kanskje mange av dine bekjente/FB-venner er ukjent med at du blogger? Kan du ikke på "ett eller annet vis???" (lite kunnskap som du vet jeg har om internetts funksjoner, knis.) informere blant dine FB-venner du har blogg??? Slik d e nå kan du jo kanskje komme innunder benevelsen SKAP-BLOGGER. Selv har jeg vært redd bygdedyret, i forbindelse med STOR aktivitet fra meg på diverse FB-vegger Her fant jeg paradis; kan skjule meg under anonymitetens vinger, kanskje feigt, men holder dermed redsel for DYRET borte

    SvarSlett
  4. Hei, artig at du liker bloggen. Når sidene havner under Eldre innlegg, må jeg gå tilbake for å kunne oppdage kommentarer. Det gjør jeg sjelden, så derfor kan noen mangle svar fra meg. Sorry :-)
    Mvh Hans K

    SvarSlett