lørdag 10. februar 2018

Vanskelig barndom

Vi er et snålt folkeferd. Som, i alle fall sett fra sofakroken, ser ut til stadighet å ta alle de uriktige avgjørelsene. Som å overse at antisemittismen vokser og prioritere en vesentlig ikkevestlig innvandring. Det virker irrasjonelt for meg å plage jødene, et folkeslag som alltid har vært verdens fremste innen vitenskap, musikk, kunst og kultur. Og aldri ligget noen av oss til byrde, for så å bøtte inn folk som aldri har gitt verden noe av betydning eller utrettet annet enn ufred og skapt krav om hjelp og støtte. Når takken for det er fortsatt halloi og arroganse i sine nye hjemland. Og våre øverste folkevalgte, disse nyttige idiotene som bare breker etter egne goder, tar nykommerne servilt inn i varmen. De har sikkert hatt en vanskelig barndom.

Paradoksalt nok er verden mest intelligente folk de mest forfulgte, mens ví ikke kan få importert nok av hvermansen..

2 kommentarer:

  1. Minner deg på at det var en iraner som kom til Norge og tok på seg jobben med å fortelle blåøyde nordmenn hvordan de burde forvalte olja som kanskje må under havbunnen

    SvarSlett
  2. He he, ventet på den. Farouk var en av noen få kolleger som i den spede starten skulle håndtere spørsmålene som dukket opp; og på på hyttetur forfattet stortingsmeldinger og regler for Statoil og Oljedirektoratet, og hvordan beholde råderetten over verdiene i Nordsjøen. Viktig i teamworket for oss, men liten innsats i det store bildet..

    SvarSlett