søndag 12. mai 2013

Kvalitetstid

Det var litt godt, egentlig. Å kunne rusle en tur ned til marinaen og båten i går kveld. I godvær og kveldsol. Uten å ha noe mål med turen; for vindstilla ville ikke fylt seilene og gitt båtfart.

Syntes på en måte at jeg hadde fortjent det, etter å ha brukt halve dagen sammen med fruen i hagen i arbeid med å fjerne en rosarugosahekk som hadde tatt seg til rette langt utover rammene den i sin tid var tiltenkt.

Det er utrolig hvor gjenstridige enkelte planter kan være…

2 kommentarer:

  1. WHY? Er så mye ved dine hverdagsbetraktninger som på uforklarlig vis rører ved "for-lengst-glemte-episoder"???
    Fortjent det: Nytt reklamestunt, næææi, ligner ikke HKK å kopiere slikt.
    DA husket jeg pappa, etter ei tøff arbeidsøkt, i fluktstolen, hvile sitt legeme, med følgende ord: Nu hvil deg borger, det har du fortjent.
    Kunne det være pappa (og du)siterte Velhaven?
    PS. NEI, er begrenset med plass av (unødvengig?) info i skolten, orker ikke GOOGLE på Velhaven....eller hva han nå het...tror han døde ung...men fortsatt aktuell...slik ekte kunstnere er/overlever i generasjoner.
    Rosa Rugosa med sin livslyst; er HER jeg hører til, verken HKK eller kjærringa hans tar rotta på meg.
    Reelle klimaendringer??; i "syden" kjemper veivesen samt div, med å utrydde Japan-Slirenke.
    MVHM

    SvarSlett
  2. Hei og takk for fin kommentar.
    Den som ler sist, ler mest. Mener jeg. Nå er rugosahekken malt opp til strø og lagt på egnede steder i hagen og oppå der den sto ligger en svart spesialduk med dyrt innjøpt svensk bark strødd over. Ikke et rosarugosaskudd skal opp gjennom den, sier ekspertisen. Så får vi se hvordan latteren blir til sist.
    Ha en fin dag videre.

    SvarSlett