torsdag 28. juni 2012

Prøveferie


Gårdagen ble en bildag; yngste barnebarnet og jeg startet morgentidlig og dro til Sandnessjøen der vi rak gatelangs og kikket i butikkene, etter et kafebesøk med god mat. Vi fant ikke det fiskeutstyret vi var ute etter og må nok kjøpe det her i Brs. Men vi hadde mye moro. Etter nesten tre lange timer for meg i tannlegestolen og et tilsvarende innhogg i betalingskortet, mens han vekslet mellom å vente på meg på venteværelset og utforske byen alene, fant vi ut at vi ville være tidligere hjemme om vi kjørte via Mosjøen enn om vi skulle vente på neste fergeavgang på Tjøtta. 

Så i godværet kjørte vi via Mosjøen og fikk en uforglemmelig tur hjem. Med matstopp i Mosjøen og fotografering gjennom bilvinduet når motivene dukket opp underveis. Vi fleipet også med at det var prøvetur på ferien vår som starter om ikke alt for lenge. Etter 12 timer på raill var vi tilbake i Brs. 

Da er det vel naturlig å bruke et av hans bilder i bloggen. Han tok det i fart da vi kjørte over Helgelandsbrua ved Sandnessjøen. Og jeg liker resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar